Saturday, September 4, 2010

Previously on Güveç


Her şey, Esentepe Etekleri’ne camdan giren bi' güvenin H.İ. tarafından yok edilmeden az önce hasmını ısırmasıyla başlar. Bu dövüş sonucunda travmaya giren H.İ. hastaneye kaldırılır.
Bu sırada çöp poşetinde Beyoğlu Belediye Çöplüğü'ne giden güve, o bölgede bırakılmış, plütonyum dolu çalıntı bir kamyonetten sızıntı yapan toksik atıkların etkisiyle dev bir canavara dönüşür. Peşinden de intikam alıp ortalığı birbirine katmak için Esentepe Etekleri’ne saldırmaya karar verir ve saldırır.

Ancak ısırığıyla travmaya soktuğu H.İ. de bir şekilde değişime uğramış ve güvenin güçlerini alarak Güveç’e dönüşmüştür. Dev güvenin şehri yokedeyazdığı bir anda yetişen Güveç yaratığı oyalamayı başarır ancak kanatlı canavar, gökyüzünde pahalı özel efektlerle birdenbire açılan incecikten başka pir paralele geçer. Dövüşmekten bitap düşen H.İ. güvenin peşinde gitmek istese de gücü yetmez ve şehrin ortasına bayılır.
Olay sonrasında aslında radyoaktif güvenin çöplükte değil olaydan önce radyoaktive edildiğini öğreniriz. H.İ. de bu yüzden Güveç'e dönüşmüştür. Birileri bizi yanıltmaya çalışıyordur. Bu işte bi' bityeniği vardır.

No comments:

Post a Comment