Saturday, September 4, 2010

Flaş! Flaş! Flaş!! Dev güve nereye gitti?!

Evet sayın seyirciler, şu anda inanılmaz olaylara tanık oluyoruz. Şehrin belediye çöplüğünden buraya kadar olan kısmını kanatları altında yıkarak yok eden canavar güve şu anda camdan bakınca görülebiliyor. öldürüldüğünde bir kanadı eksik olan Dev Güve'nin şu anda iki kanadı da sapasağlam(rejenerasyon). ancak H.İ.'nin öldürürken ibret-i alem olsun diye kanadına kazıdığı baş harfleri net bir şekilde seçilebiliyor.
evet, güve yerimizi aşağı yukarı fark etmiş durumda, bizim tarafa doğru bakıyor. ama o da nee!!! Şişli Metropolitan dolaylarından dev bir figür aynı bir güve gibi, uçarak dev canavarı subay evlerinin üzerine attı. Buuu, buuu..bu Hasan(H yani) sayın seyirciler! aynı god of war 2'nin başındaki Kratos gibi devleşmiş bir biçimde güveyle savaşıyor! inanılmaz! sanki iki dev şehrin kime ait olduğunu tartışıyorlar(en azından semtin). biliyorsunuz Hasan ya da H.İ. en son güveyle savaşından aldığı bir ısırık nedeniyle Şişli Metropolitan hastanesine kaldırılmıştı.
Neyse sayın seyirciler, güve savaşı Arkas Elektronik taraflarına doğru yönlendirmeye çalışırken H.İ. kendini siper ederek ona engel oluyor, ve o da ne! Hasan, yaratığın kanatlarından birini kopardı. ama hayvan kopan kanadını rejenere ederek tekrar çıkarırken diğer kanadıyla H.İ.'ye vurup, adeta kahramanımızı tokatlamaya başladı...bakamıyorum sayın seyirciler, bu resmen bir utanç tablosu...ama Hasan yüzünden okunan tüm bu utanca rağmen yaratığın diğer kanadını da tutup koparıyor. şu anda yaratık biri yarım, diğeri tamamen kopmuş, kanatsız ve savunmasız bir biçimde hasan'dan merhamet dileniyor. H.İ. özel bitirişini yapacak gibi gerildi, ama şu da neoOOoov!!! dev güve gözlerinden çıkan bir ışın hüzmesiyle Hasan'ın omzunda bi çift delik açtı. yanılmıyorsam kahramanımız bilincini kaybederek arkasındaki üst geçidin üzerine bayıldı.
ama burada bitmedi sayın seyirciler, yakınlardaki bir damdan gokyüzüne doğru garip bir ışık geliyor. ve bilim kurgu deneyimlerim beni yanıltmıyorsa şu anda gökyüzünde bir "incecik" var . bir nevi boyut kapısı da diyebiliriz kendisine. Ve Dev Güve henüz rejenere olan kanatlarını çırparak bu boyut kapısına doğru gidiyor....ve içinden geçip kayboldu sayın seyirciler...Hasan hala baygın...şehir bitap halde...
peki bu işin arkasında kim var?! güvenin gittiği yer neresi? orada da dehşete kapılacak insanlar yok mu? yoksa başka dünyalar da mı var?!! ve bu dünyaları kim kurtaracak?!!?

No comments:

Post a Comment