Saturday, September 4, 2010

Güvenin peşinde



Evet sayın seyirciler, size uzun gibi gelen ama bizim için bikaç gün gibi geçen göreceli bir süreden sonra yeniden sizlerle birlikteyiz... Biliyorsunuz güveler doğanın açık ara en hassas ve duyarlı(yumuşak ve nazik anlamında değil, keskin duyulu ve güçlü reseptörlere sahip anlamında) yaratıkları sayılıyorlar. Bizim duyma spektrumumuzun çok üzerinde şeyleri algılayabilen bu yaratıkların süperduyu özelliği aynı şekilde Güveç'te de var ve kendisi şehri yerle bir eden Dev Güve’nin peşinden gitmeye kararlı görünüyor. Hatırlarsanız Dev Güve büyük dövüş sırasında kaynağı bilinmeyen bir ışının açtığı incecik (paraleller arası kapı) sayesinde gerçekliğimizi terkedip başka bir dünyaya kaçmıştı.
Bu olaydan sonra kahramanımız Güveç, ilk iş olarak ekstra hassas duyularıyla Fulya'da bir evin çatısına kurulmuş alet edevatın kalıntılarını ele geçirdi. Peşinden de olayın sorumlusunu; yani “Elektrikçi”yi…

Elektrikçi'nin ele geçirilişiyle, Istanbul göklerinde oluşan incecikle ilgili de yeni bilgilere ulaşmış olduk sayın seyirciler... öncelikle bahsi geçen incecik, kendisine "Elektrikçi" adını veren bu gözü dönmüş süperkötü tarafından, evrenleri paralel bağlayan özel bir cihazla açılmış. Ancak cihaz olaylar sırasında ortaya çıkan bir hasar nedeniyle Dev Güve’nin peşinden kaçmasına imkan vermeden kısa devre yaparak işlevsiz hale gelmiş. Zaten Elektrikçi de bu deney sırasında hasar gören ekipmanını yenilemeye çalışırken Doğubank'ta yakalanmıştı.
Güzel haber Elektrikçi'nin Dev Güve'yi nereye yolladığını bilmesi ve Güveç nezaretinde yeniden bir boyut kapısı açacak olması. Kötü haberse bunun sadece Elektrikçi'den ibaret bir olay olmadığının ortaya çıkması sayın seyirciler. Olaylar altını deşeledikçe daha derinlere iniyor. En garibiyse Elektrikçi'nin korkunç derecede A.E.P.'ye benzemesi... Şu anda Esentepe Etekleri'nde bu akıl karıştırıcı gelişmenin etkileri yaşanıyor.

http://esentepeetekleri.blogspot.com/

Bu da A.E.P'nin macbook'da çekilmiş fotoğrafı

No comments:

Post a Comment